Daniëlle Bartelink

Bestuur: Voorzitter

Mijn naam is Daniëlle Bartelink. Getrouwd met Arnoud Bartelink en samen hebben we 2 kanjers van zoons. In het dagelijks leven werk ik als jobcoach en begeleid ik jongeren met een Wajong-indicatie op en naar de arbeidsmarkt. Dit is elke keer weer een uitdaging, net zoals de organisatie van de Bornse Melbuul’ndagen. Vorig jaar werd ik benaderd voor het bestuur van deze geweldige club vrijwilligers. Ik heb hier dan ook niet lang over na hoeven denken daar mijn man Arnoud destijds met Huub Munsterhuis en Ton Kuipers heeft getracht de Melbuul’ndagen nieuw leven in te blazen. Zie hier nu jaren later nog steeds het geweldige resultaat. Al die jaren was ik al wel vrijwilliger dus nu tijd om wat extra’s te gaan doen. Ik houd mij vooral bezig met de algehele operationele controle. Samen met het bestuur en een geweldig team van enthousiaste vrijwilligers willen we er elk jaar weer een feest van maken voor zowel jong als oud. Ik zou zeggen: tot op de Melbuul’ndagen!

Daan Meijer

Bestuur: Vice-voorzitter
Cluster: Sponsoring

Mijn naam is Daan Meijer 31 jaar en werkzaam bij Bennie Wilmink Autobedrijven als verkoopadviseur buitendienst.
In mijn vrije tijd hou ik mij nog vaak met auto’s bezig en met carnaval (vooral bij carnavals vereniging de Toet’nbloazers)
Ook badminton ik wekelijks en mag ik graag wielrennen.

Zelf ben ik geboren en getogen in Borne en woon samen met mijn vriendin Marije die ook in Borne geboren en getogen is.

Samen met Tom Ellenbroek ga ik de functie van sponsorcommissie vervullen.
Een taak waar ik veel zin aan heb, ik vind het dan ook gaaf om er samen met iedereen voor te zorgen dat we elk jaar waanzinnig gave melbuul’ndagen kunnen organiseren.

Marloes Spekschate

Bestuur: Secretaris

Mijn naam is Marloes Spekschate en sinds begin 2015 ben ik betrokken bij de organisatie van de Melbuul’ndagen. In het dagelijks leven werk ik bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Naast werken ben ik ook actief bij de carnaval maar wil ik ook mijn steentje bijdragen aan hét evenement in Borne. Sinds enkele jaren ben ik secretaris en houdt ik mij bezig met PR en de oogstdankviering.

Karin Spoolder

Bestuur: Penningmeester

Tom Ellenbroek

Bestuurslid
Cluster: Sponsoring

Hallo, mijn naam is Tom Ellenbroek en kom uit Borne. Vanaf 2005 werkzaam bij Schuurman Schoenen, waar ik vanaf 2012 bedrijfsleider ben. Mijn taak binnen de club is grotendeels het plannen van de braderie van zaterdag en zondag. Daarnaast houd ik contact met de verenigingen van grote activiteiten in het dorp. Dit doe ik omdat ik Borne een geweldig dorp vind, mijn steentje bij wil dragen en graag mee wil helpen aan één van de mooiste feesten van Borne!

Aniek Oude Wolbers

Bestuur: Vergunning

Mijn naam is Aniek Oude Wolbers, 23 jaar en net afgestudeerd aan de opleiding bedrijfskunde. Tijdens de afronding van mijn opleiding bedacht ik me dat ik mij weleens wilde inzetten voor Melbuul’ndagen omdat me dat vooral heel leuk en gezellig leek. En ik zo ook wat andere ervaring op kan doen. Toen ik werd gevraagd of ik notulist wilde worden hoefde ik dan ook niet lang na te denken! Daar waar het kan zet ik mij graag in om van de Melbuul’ndagen zoals elk jaar weer een groot feest te maken!

Lisanne Floris

Cluster: PR & Communicatie en aankleding

Mijn naam is Lisanne Floris, 22 jaar en student communicatie aan Hogeschool Windesheim. Ik was gelijk geïnteresseerd toen het Melbuul’n comité afgelopen jaar aangaf iemand te zoeken voor de communicatie. Een mooie kans om meer ervaring op te doen binnen een leuk team en voor een leuk evenement! Ik ga mij bezighouden met het vernieuwen en bijhouden van de website en het vullen van de social media kanalen. En natuurlijk helpen waar kan om ook dit jaar weer een mooi feest neer te zetten!

Wout Boomkamp

Cluster: PR & Communicatie en aankleding

Mijn naam is Wout Boomkamp, 26 jaar en mijn hele leven al woonachtig in Borne. Ik ben werkzaam als Calculator/werkvoorbereider bij de Hemink Groep in Holten. Dit jaar ben ik voor het eerst vrijwilliger bij de Melbuul’ndagen. Hierbij verzorg ik mede met Carolien en Lisanne alle communicatie uitingen rondom de Melbuulndagen, met name de Melbuul’nkrant en de flyers/doeken. Tijdens de Melbuul’ndagen zullen wij ook regelmatig foto’s en video’s gaan plaatsen en ik help bij het op- en afbouwen van de verschillende evenementen.

Carolien Roetgerink

Cluster: PR & Communicatie en aankleding

Mijn naam is Carolien Roetgerink, 22 jaar en werkzaam als Online Marketeer bij Geen Blad voor de Mond in Enschede. De Melbuul’ndagen van 2018 zijn voor mij het eerste jaar als vrijwilliger. Samen met Lisanne en Wout verzorg ik de communicatie uitingen zoals social media, de Melbuul’nkrant, de website en de aankleding van het dorp zelf. Tijdens de Melbuul’ndagen zelf zullen wij druk zijn met het maken en plaatsen van foto’s en video’s en helpen wij waar nodig.

Daphne Elling

Cluster: Bonte avond & straattheater

Mijn naam is Daphne Elling, 31 jaar en ik woon samen met Dennis Baars en mijn twee prachtige kinderen in Borne. In het dagelijks leven werk ik bij BTK thuiszorg. Afgelopen jaar werden er nieuwe vrijwilligers voor de Melbuul’ndagen en hier ben ik met veel plezier op ingegaan. Ik ga aan de slag voor de bonte avond in Het Dijkhuis en het straattheater. We maken er dit jaar weer een leuk feest van!

Kimberly ter Keurs

Cluster: Bonte avond & straattheater

Mijn naam is Kimberly ter Keurs, 23 jaar en student ondersteunende administratieve beroepen. Verder werk ik als steward bij FC-TWENTE in VAK-P en ben ik lid bij carnavalsvereniging de kolkleu uit Hertme. Dit doe ik met veel plezier. Sinds vorig jaar ben ik betrokken bij de organisatie van de Melbuul’ndagen. Samen met Daphne Elling ga ik de taken voor de bonte avond op Het Dijkhuis en het straattheater oppakken, taken waar ik veel zin in heb. Ik zie jullie graag op de aankomende Melbuul’ndagen.

Lynsey Stempher

Cluster: Straattheater & Straatentertainment

Hallo, ik ben Lynsey Stempher en sinds 2015, samen met mijn zoon en dochter, woonachtig in het mooie dorp Borne. Door de weeks ben ik als “OV tijger” onderweg tussen Borne en Utrecht om aan de slag te gaan als Riskmanager bij een bank. Een uitdagende baan met veel onverwachte gebeurtenissen en waar risico’s nemen een bewuste keuze is. Mijn motto; met elkaar de juiste dingen doen voor onze klanten en de bank. Een motto dat je ook voor de Melbuuln’dagen kunt gebruiken, dus heb ik mij dit jaar aangemeld als vrijwilliger.

Vandaar dat ik mij dit jaar actief mag bezig houden met het cluster straattheater/straatentertainment, om samen met alle vrijwilligers van de Melbuuln’dagen 2018 een super mooi feest te maken!!

Marije Kremer

Cluster: Braderie

Sabine Ijsselmuiden

Cluster: Braderie

Mijn naam is Sabine IJsselmuiden, altijd in Borne gewoond maar nu wonend in het mooie Zenderen samen met Tim, gelukkig nog steeds gemeente Borne. In het dagelijks leven werk ik als begeleider met jongeren met een beperking. Toen ik werd gevraagd om voor de Melbuulndagen de braderie te helpen organiseren werd ik meteen enthousiast. Het organiseren van activiteiten is wat ik leuk vind! Marije en ik gaan samen voor een mooie en gezellige braderie. We zien jullie op de Melbuulndagen! 

Karlijn Westerbeek

Cluster: Kids Event

Mijn naam is Karlijn Westerbeek. Ik ben woonachtig in Borne en in het dagelijkse leven werk ik als leerkracht in het basisonderwijs.
Toen er in 2011 een plekje vrij kwam in de organisatie van de kids event hoefde ik niet lang na te denken. Het leek me altijd al leuk om iets te kunnen doen voor de Melbuul’ndagen. Ik vind het zelf altijd een erg gezellig feest. En ik wil er ook voor de kinderen een heel leuk feest van maken!
Ik regel met een aantal enthousiaste vrijwilligers dat er een mooi programma is voor de kids event.
Het kids event vindt altijd op de zaterdagmiddag plaats. Kinderen kunnen zich hier de hele middag vermaken. Ze kunnen deelnemen aan verschillende workshops en daarnaast zorgen we er altijd voor dat de kinderen ook actief bezig kunnen zijn. Iedereen is altijd erg enthousiast. Als zij enthousiast zijn, zijn wij dat ook!

Tom Korf

Cluster: Nieuwe Evenementen

Hallo mijn naam is Tom Korf en woon samen met mijn vriendin in Borne. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij gezondheidscentrum de Fleminghof. Verder ben ik actief bij carnavalsvereniging cv de Toet’nbloazers en lid van de raad van 11. Ik ben gevraagd om samen met Kevin het cluster nieuwe evenementen invulling te geven. Ik heb hier dan ook erg veel zin in. Ben je benieuwd naar de nieuwe invulling van de evenementen dan zie ik jullie graag tijdens het Melbuul’nweekend op het plein voor de Albert Heijn. Tot dan.

Kevin Peper

Cluster: Nieuwe Evenementen

 

Ronny Kollen

Cluster: Horeca

Benno Schwering

Cluster: Horeca

Mijn naam is Benno Schwering, eigenaar van Grandcafé De Steeg in Borne. Voor en tijdens de Melbuul’ndagen ben ik verantwoordelijk voor het technische gedeelte van de horeca. Ik zorg ervoor dat de water- en stroom toevoer van onder meer de bars en de toiletten goed geregeld is. De Melbuul’ndagen zijn geweldig voor Borne. Het feest trekt veel publiek, Borne wordt erdoor op de kaart gezet en ik geloof dat dat ervoor zorgt dat ondernemers zich hier vestigen en dat is weer goed voor de werkgelegenheid. Buiten dat zijn het natuurlijk gewoon een paar van de gezelligste dagen van het jaar hier.

Tes Maris

Cluster: Horeca, Borne Culinair

Mijn naam is Tes Maris, 26 jaar en woon samen met Joost. Ik werk mijn hele werkzame leven al in de horeca in Borne, Op dit moment Bij Il Taftufo en Las Carratas en doe dit met veel plezier. 3 jaar geleden werden wij met de horeca benaderd of wij Borne Eet Smakelijk nieuw leven wilden inblazen en dit hebben wij met erg veel plezier gedaan. Borne Culinair is nu niet meer weg te denken uit het programma van de Melbuul’ndagen. Wij zijn dus verantwoordelijk voor het horecaplein. Ik vind dit prachtig om te doen en doe mijn best om de Melbuul’ndagen tot een nog groter succes te maken en elk jaar professioneler op te zetten.

 

Anke Balt

Cluster: Borne Culinair

Tim Smithuis

Cluster: Horeca

 

Matthijs Zuithof

Cluster: Rally

 

Maikel Born

Cluster: Rally